Нова година в Париж – звездни дейности за посрещане на 2023 г.

Нова година в Париж

Нова година в Париж – или La Réveillon de Saint Sylvestre, както е известна във Франция — е нощ, изпълнена с празнуване. Не можем да измислим по-добър начин да посрещнем новата година от класическа френска вечеря, особено съчетана със зашеметяващо кабаретно шоу в Лидо де Пари или авангардното кабаре Crazy Horse. Какво ще кажете за гурме вечеря плюс дегустация на вино с водач? Всичко, разбира се, гарнирано с шампанско!

Нова година в Париж – Новогодишна вечеря в Лидо де Пари

Може да няма по-добро място за празнуване на последната вечер от годината от Lido de Paris, класическо кабаре, разположено на Шанз-Елизе. Костюмите, хореографията и музиката са изискани и направо ослепителни. VIP вечеря и шоу ви дава най-добрите места за сядане, най-доброто шампанско, четиристепенна френска вечеря с вино, с най-добрите места за гледане на шоуто. Надолу, това е едно от любимите ни вечерни преживявания в Париж.

Нова година в Crazy Horse

Посрещнете Новата година в легендарното Crazy Horse, най-авангардното кабаре в Париж. Най-новата им продукция, Totally Crazy, съчетава съблазнителна хореография с грандиозно звуково и светлинно шоу, което заслепява сетивата. През цялото време ще отпивате шампанско Veuve Clicquot и ще похапвате петросиански хайвер с набор от амюз буш.

Новогодишен круиз с шампанско по Сена

Ако ни познавате, ще разберете защо това е едно от любимите ни неща. Това става по следния начин — дегустация на три различни шампанско под ръководството на експерт сомелиер, плаване по река Сена на бато, гледане на осветени известни сгради и паметници на Париж и всичко това в новогодишната нощ! Това е ранна вечерна дейност, която тръгва в 18:00 ч., така че круизът с шампанско може да послужи като аперитив към новогодишната ви вечеря.

Лебедово езеро в Опера Бастилия в новогодишната нощ

Вие сте в Париж. В Операта Бастилия в новогодишната нощ. Гледане на звездно представление на Лебедово езеро, най-известният балет на Чайковски. Базиран на легенда за превръщането на млади момичета в красиви лебеди, ще бъдете очаровани от звездната музика на Чайковски с легендарна хореография на Рудолф Нуреев. Има още малко останали билети за Коледа или Нова година. По-добре направи пирует, за да резервираш местата си точно сега.

Опера в Пале Гарние

Великолепният интериор на Palais Garnier се вижда най-добре по време на представление на класически балет или опера. Този декември — включително в новогодишната нощ — изживейте шедьовъра на Пина Бауш, Контактхоф, изпълнен с любов, тревога, желание, тъга и хумор. Ако резервирате една опера през живота си, това трябва да е. Това ще се разпродаде, така че вземете билетите си веднага! Представления на много дати през декември, включително Бъдни вечер, Нова година и Нова година. Какъв начин да започнете годината!

Обяд в края на годината на Айфеловата кула

Разбира се, най-доброто място за Нова година е Париж. А най-доброто място в Париж може да е горе на Айфеловата кула във вълнуващия нов ресторант на главния готвач Тиери Маркс, Madame Brasserie. От вашата маса на второ ниво се удивлявате на гледките на Париж отдолу, докато се сервира специално многостепенно меню, за да отбележи последния ден от годината. Резервирайте сега, тъй като местата са ограничени.

Класическа френска вечеря в съчетание с вино на Нова година в Париц

Толкова френски, толкова идеален за новогодишната нощ. Запознайте се с други гости, които обичат виното, в елегантна, сводеста дегустационна зала в самия център на Париж, където вашият сомелиер ще представи първокласни френски вина, които да подхождат на класическа вечеря с много ястия, приготвена от френския готвач Cordon Bleu. Започва с шампанско и завършва с празнична чаша коняк. Добър апетит !

Круиз с новогодишна вечеря по Сена

Сбогувайте се с 2022 г., докато се плъзгате по най-известната река в света, гледайки Градът на светлината, целият сияещ, докато вечеряте на частна маса. На този ранен вечерен круиз с вечеря се сервира класическо френско ястие с 3 ястия с вино, което започва с празнична чаша шампанско.

Новогодишен концерт в La Sainte-Chapelle

Може би е трудно да си представите, че можете да празнувате Нова година в една от най-известните готически църкви в света. Но е възможно да резервирате билети за класически концерт в La Sainte Chapelle, зашеметяващата църква с витражи на Ил дьо ла Сите. Изживейте кралския параклис с произведения на Бах, Хенри Пърсел и Корели.

Нова година в Париж – звездни дейности за посрещане на 2023 г.
Към началото