Нова година в Анталия

Нова година в Анталия

Една нощ, много начини да отпразнувате Нова година в Анталия! Гледайте фойерверките от една от тези най-предпочитани зони за гледане. Запознайте се с пълния списък с определените часове в програмата на събитието и научете за начините да се насладите на събитието новогодишна нощ 2023 в Анталия.

Един от най-често задаваните въпроси, когато планирате да празнувате Нова година, е къде е най-доброто място за гледане на новогодишните фойерверки. Въпрос какви тържества ще се проведат в навечерието на Нова година 2023 в Анталия също е въпрос, който много туристи задават. Повече от милион души ще си проправят път в града и околностите за празненствата. Малко организация може да направи една нощ незабравима. Вижте часовете за фойерверки и пълната програма на събитието.

Партита, фойерверки и празненства в навечерието на Нова година в Анталия

Новогодишната нощ 2022 в Анталия е нещо, което със сигурност ще ви развълнува, това е едно гала празненство, с което се сбогуваме със старата година и посрещаме новата. Пригответе се с вашите лъскави блестящи рокли и отидете на някои от най-добрите партита. Танцувайте до умора и завършете годината с луд празник.

За тези, които не обичат купоните, могат да отпразнуват новото начало, като гледат новогодишните фойерверки в Анталия в някои от най-добрите дестинации и ресторанти на покривите в града. За любителите на нетрадиционните неща има някои много интересни уикенд бягства, подредени за празнуването на 31 декември 2022 г. Станете част от екстравагантния празник, като се отдадете на някои от фантастичните новогодишни събития в Анталия. Подгответе се да посрещнете Новата 2023 година с нас.

Правете всичко, което Ви вълнува

Забавни дейности, партита, фойерверки, балове с маски и много повече. Поемете всички вибрации и открийте освежаващи новогодишни събития в Анталия

От града до дансинга, има много предложения за 2023 г за посрещане на новата година в Анталия. Вашите възможности за най-голямата вечер в годината. Докато светът се подготвя за поредната новогодишна нощ, защо не я прекарате в един от най-електрифициращите градове на планетата?! Бъдете един от първите хора на планетата, които празнуват Нова година, гледайте грандиозни събития и фойерверки с първокласна храна и напитки. Няма по-добро място за посрещане на новата година от Анталия… Световната столица на новогодишната нощ. Сбогувайте се с 2022 г. на тези празнични тържест

Нова Година в АнталияВ новогодишната нощ основните тържества се провеждат в хотелите и ресторантите на курорта. В ол инклузив хотелите празничната програма и пиршеството са включени в цената.
Хотелите в Анталия в новогодишната нощХотелите изненадват гостите с оригинална програма, канят поп звезди и макар, че е зимата провеждат огнени шоута на плажовете и спа партита в близост до отопляеми басейни. Подреждат масата за гостите и ги гощават с пуйка с ориенталски сосове, с най-добрите турски ястия и разнообразни десерти.
Ресторантите в Анталия в новогодишната нощРесторантите в Анталия също се подготвят за новогодишното тържеството. Помещенията са празнично украсени, има жива музика. Най-добрите заведения са тези с добра гледка към града и крайбрежието. За романтична вечер за двама можете да направите резервация на яхта.
Нова година по улиците на АнталияРазходете се по улиците. Въпреки, че Нова година не е така значим празник за турците, колкото за нас, курортът се променя. Ще бъдете възхитени от ярките вечерни илюминации и стилния празничен декор на търговски центрове и улици.
Новогодишни екскурзии от Анталия до съседни местаОтидете на екскурзия. Зимата е чудесно време за пътуване из страната. В навечерието на Нова година са много популярни екскурзиите от Анталия до Памуккале, Кападокия и древни градове. Посетете съседния курорт Сиде и вижте руините на древния град. Научете за най-добрите термални извори в Турция.

Често задавани въпроси

Защо да изберем Анталия за посрещане на Новата Година?

Страхотна идея е да отпразнувате Нова година в Анталия. За Нова година в хотелите в Анталия се поставя голяма красива елха с богата украса от играчки, гирлянди и цветни фенерчета. Не очаквайте обичайната шведска маса, в новогодишната нощ празнични ястия и напитките ще се сервират от сервитьори. Няма ограничения за приема на алкохол, особено на шампанско. Програмата на Нова година в Анталия включва разнообразие от мини-състезания, кратки шоута, празнични фойерверки и много изненади.

Какво е времето в Анталия за Нова Година?

Времето за Нова година в Анталия е истински празник за всички, които не обичат студена зима. Благодарение на средиземноморския климат зимите тук са меки. Времето е променливо – понякога вали, морето може да бъде и бурно, но има и достатъчно слънце. Температура през деня +14-15°C, а през нощта +8-10°C. Морската вода е по-топла: +18-19°C.

Как можем да прекараме приятно времето в Анталия след посрещането на Нова Година?

Да се разходите по спокойните в това време на годината улици, да посетите Стария град. Любителите на активната почивка могат да поиграят голф, яздят кон или да летят с парапланер. Можете да посетите спа център или център за таласотерапия, да отидете на масаж.

Нова година в Анталия
Към началото