Нова година в Истанбул

Нова година в Истанбул

Решихте ли да направите нещо готино тази новогодишна нощ и да го направите незабравимо? Искате ли да прекарате новогодишната си нощ с приятелите и семейството си на уникално място, а именно Нова година в Истанбул?

Истанбул е очарователен град, в който да прекарате новогодишното си парти, тъй като градът е смесица от различни култури. Можете да му се насладите с приятелите си на различни места в Истанбул. Ако сте избрали Истанбул като дестинация за празнуване на вашата нова година, тогава ние сме тук, за да го направим по-забавно. Тази статия обобщава всички основни идеи, за да направите вашия план перфектна новогодишна нощ в Истанбул. Уверете се, че не пропускате великолепните светлини, фойерверки и нощни партита, докато сте в този град.

Нова година в Истанбул и пътуване с кораб

Гледката към Босфора в Истанбул спира дъха и е едно от най-добрите места, на които можете да отидете в новогодишната нощ. Ще останете възхитени дори докато си представяте великолепната гледка към Босфора над лодката. По време на разходки с лодка всичко е освежаващо за вас. Пътуването с лодка и бавното преминаване през Босфора е най-успокояващото нещо, което можете да изживеете. Предястия, различни храни и десерти се сервират като вечеря за новогодишното тържество. През нощта можете да се забавлявате сред тълпата по пътищата и да започнете да крещите обратното броене, преди да влезете в новата година. Може да не искате тази забавна вечер да свършва. Въпреки това празнуването на Нова година на обиколката с лодка по Босфора ще бъде най-запомнящото се изживяване. Трябва обаче да резервирате място предварително, тъй като те са ограничени.

Круизни партита по Босфора

Доверени хора добре организират партитата по Босфора. Тези хора предлагат най-добрите услуги на достъпна цена. Можете също така да проверите отзивите на хората и да решите съответно. Слотовете са резервирани преди, но Ви дават предимството на анулиране на резервация с пълно възстановяване на сумата.

Ресторанти и хотели

Има някои от най-добрите новогодишни ресторанти за празнуване на Нова година в Истанбул. Най-известните ресторанти са Conrad Bosphorus Restaurant, Swissotel Gabbro и Vogue Restaurant. Налично е пълно ръководство за най-добрите ресторанти в Истанбул. Можете да се възползвате максимално от турската кухня, докато си прекарвате чудесно в тези хотели и ресторанти. Най-добрата кухня, придружена от най-успокояващата среда с бавна музика и красиви светлини, може да създаде най-спокойната гледка.

Прекарайте новогодишната си нощ в клуб

Турция е светска държава и в клубовете няма такива ограничения. Има толкова много енергия и забавление, когато влезете в тези нощни клубове. Всички нощни клубове в Истанбул се опитват да предоставят най-доброто обслужване на гостите в новогодишната нощ. Нощта започва и завършва като голям фестивал. Можете да излезете с приятелите си и да се присъедините към забавленията на сцената. Можете също така да танцувате и да прекарате една нощ, пълна със забавление до сутринта. Повечето от клубовете организират специални партита за своите гости.

Забавлявайте се по улиците

Улиците на Истанбул са най-пренаселените и забавни за прекарване на новата година. Правителството организира страхотно парти на най-големия площад в Истанбул. Освен това има различни места, пълни с хора, които танцуват и си прекарват най-веселото време по улиците. Няма да забравите тези моменти. Площад Таксим обаче е най-добрият вариант за наслада. Но бъдете малко внимателни в този момент, тъй като сред тези хора има смесени крадци, така че се препоръчва да се погрижите за нещата си.

Момина кула

Моминската кула в Истанбул е вълшебно място за празнуване на Нова година. Кой не би се възхитил на красотата на това място? Девическата кула е мистериозна структура на 2500 години. Не се среща никъде другаде по света. Освен това е между Европа и Азия. Атмосферата около това място си струва да останете. Освен това вкусните храни, напитки и музика създават възможно най-добрата среда.

Фойерверки в новогодишната нощ в Истанбул

Фойерверките са любими на всички и без тях дори не можете да си представите хубав празник. Новогодишните фойерверки в Истанбул несъмнено ще ви развеселят, особено ако сте на Босфора. Когато часовникът стане 12 сутринта, фойерверките по морските брегове изглеждат страхотни и си заслужават чакането. Ако сте турист, все още можете да бъдете част от празненствата през нощта и да се насладите на фойерверките на много места, разположени по бреговете на Босфора.

Истанбул е невероятно място със смесени култури и традиции на Азия и Европа. Започвайки своя новогодишен ден на плажа, добрата традиционна закуска може да направи деня ви много радостен. Новата година е важен празник за празнуване и местните жители обменят подаръци между своите приятели и семейства. Уверете се, че сте резервирали вашето място, за да се възползвате максимално от празненствата и празненствата на Нова година в Истанбул, тъй като местата обикновено са ограничени. Скитане по улиците вечер и празнуване на Нова година в турски бар, докато навлизате в още една година от вашия животът наистина си заслужава чакането. Хората чакат цяла година този ден и да направят моментите си много по-весели.

Нова година на улиците на Истанбул
Новогодишните фойерверки на ИстанбулНай-популярното място за посрещането на Новата Година е мостът Галата, който свързва новата и старата част на града. Хората идват тук, за да се любуват на красотата на хиляди разноцветни фойерверки, които се изстрелват на площад Таксим, както и да вечерят в един от многото невероятни рибни ресторанти.
Романтичен вариант за посрещане на Нова Година е разходка по БосфораЩе Ви качат на лодка с изглед към нощно красиво осветения Истанбул, ще Ви покажат страхотни гледки, като Ви предложат добро шампанско и леки празнични закуски.
Насладете се на нощните заведения на Истанбул– ресторанти с богата, вкусна храна, барове и дискотеки в Новогодишната празнична нощВ района на площад Таксим и улица Истилякъл е пълно е с ресторанти, барове и дискотеки, които работят до сутринта, но за новогодишната нощ е по-добре да резервирате маси предварително. В клубовете на Таксим входът за Нова година се заплаща, тъй като за гостите се подготвя специална програма. Напитките не са включени в цената.
Новогодишен круиз по БосфораТова е уникален шанс да отпразнувате Нова година в Истанбул по такъв начин, че да помните дълго тази новогодишна нощ. Естествено, по възможно най-добрия начин. Невероятно интересна, забавна и разнообразна програма с много приятни изненади. Затова, ако все още се чудите къде да отпразнувате Нова година в Истанбул, това е идеално предложение.
Нова година на улиците на ИстанбулПразненствата (след нула часа) започнат във всички райони на европейската част на Истамбул, като най-активните се провеждат на площад Таксим и улица Истиклял. Тук се събират голям брой „европеизирани“ жители на Истанбул и туристи. Квартал Кадъкьой е един от лидерите по украсени щандове, цветни фенери и обща атмосфера на празника. Ако искате да се доближите максимално до приказната новогодишна атмосфера, да направите красиви снимки, вкусвайки турското кафе, тогава сте тук.

Често задавани въпроси

Защо да изберем Истанбул за посрещане на Новата Година?

Нова година е светски празник и според каноните на исляма не се препоръчва да се празнува. Истанбул обаче е модерен светски град и европейските традиции не са му чужди. Нова година тук се празнува шумно и весело. Този град, свързващ Европа и Азия, може само да Ви изненада със забележителности, много вкусна традиционна храна и турско гостоприемство.

Какво да изберете – самостоятелно новогодишно турне или готова програма от туроператор?

Разбира се, всичко тук зависи от Вашите предпочитания. За едни това е удобната, организирана новогодишна обиколка. За други – независимото пътуване дава свобода на движение и избор: от избор на място и тип настаняване до планиране на времето и продължителността на новогодишната екскурзия.

Какво е работното време на основните забележителности в Новогодишен Истанбул?

Всички дворци в Истанбул са отворени по обичайния график на 31 декември, но всички са затворени на 1 януари, а именно: Дворецът Топкапъ, Дворецът Долмабахче, Дворецът Бейлербей, Дворецът Кючуксу.

Нова година в Истанбул
Към началото