Фактори, които влияят върху цената на автоключарска услуга

автоключарска услуга

Вашата цена включва ли цялата работа в автоключарска услуга, която трябва да бъде извършена, включително части? Ще взимате ли почасова ставка и после части отгоре? Как възнамерявате да разпределите разходите ще бъде важен фактор за това колко таксувате. Важното нещо, което трябва да запомните е, че ценообразуването трябва винаги да е справедливо спрямо клиента и да отразява услугите, които предлагате.

  • Време на деня

Премиум цените обикновено се таксуват извън нормалното работно време. Например клиент ще очаква да плати повече в 23 часа, отколкото в 11 сутринта, тъй като обаждането е било извън работно време.

  • Необходими части

Ако определени части или оборудване са необходими за извършване на работа, може да се наложи те да бъдат включени в общите разходи за работата.

Колко таксува един ключар за програмиране на ключодържател?

Може да не е необходимо да програмирате ключа на колата си в зависимост от възрастта на колата ви. Ако колата ви е произведена преди 1995 г., тогава ключът ви няма да се нуждае от препрограмиране, тъй като те нямат отговор на оборудването. Само автомобили след 1995 г. трябваше да имат система за имобилайзер, която използва електронен чип с транспондер в брелона.

Защо да имате опитен автоключар е необходимост

Няма нищо по-ужасно от паниката, която човек изпитва в дъното на стомаха си, когато е заключен, неспособен да стигне до мястото, където трябва да бъде. Независимо дали сте забравили да вземете ключовете си, преди да заключите колата, или по някаква друга причина нямате достъп до автомобила си, работата на автоключаря е да гарантира, че ще излезете от ситуацията възможно най-бързо.

Автоключарите правят много повече от просто отключване на заключени автомобили – те могат да създадат нови ключове, да премахнат счупени ключове, които са заседнали в ключалките, или да сменят цялата заключваща система за вратата на колата ви, а в определени случаи и цялата система за запалване.

Автоключарска услуга се разрасна, за да има страхотно присъствие сред услугите за ремонт на автомобили благодарение на няколко технологични постижения в производството на автомобили и системи за сигурност. Това също означава, че има по-малко играчи на пазара, които са се издигнали, за да отговорят на нарастващите и по-сложни изисквания, които системите за сигурност на автомобилите представят днес.

Фактори, които влияят върху цената на автоключарска услуга
Към началото