Предимства на онлайн купуването на автомобилни масла

Предимства на онлайн купуването на автомобилни масла

Предимства на онлайн купуването на автомобилни масла. Нашият оннлайн магазин предлага и продава автомобилни масла и смазочни материали за различни превозни средства не само в София, но и с доставка до всички региони на нашата страна.

Възможна е доставка с куриер в рамките на град Содия , а жителите на други населени места ще могат да получат поръчките си в клоновете на превозвача Нова поща. За ваше удобство има различни форми на плащане на смазочни материали: в брой, банкова карта, наложен платеж, банков превод.

Предимства на онлайн купуването на автомобилни масла

Работата на двигателя на всяко превозно средство зависи от много фактори. Особено внимание се обръща на смазочните материали, по-специално на моторното автомобилно масло. Това е задължителен елемент за поддръжка на всеки автомобил.

Принципът на работа на автомобилния двигател се основава на триенето на частите, което се намалява с помощта на моторно масло. Представен е от множество марки и видове, така че изборът понякога може да затрудни един по-неопитен автомобилен ентусиаст.

Ако сте успели успешно да закупите висококачествено автомобилно моторно масло, експлоатационният живот на всички компоненти на двигателя ще се увеличи значително. В документацията за използваното превозно средство е посочена препоръчителната марка автомобилно масло.

Основни експлоатационни характеристики и маркировки на автомобилните масла

За да направят продуктите уникални и да направят машинните смазочни материали конкурентоспособни, производителите активно въвеждат нови производствени технологии, като използват добавки и специални компоненти за подобряване на качеството на продукта. Това се отразява на класификацията на автомобилните масла, което води до значително разширяване на гамата от моторни масла на вътрешния пазар. Ценовите политики могат да бъдат напълно различни. В зависимост от вида можете да закупите следното автомобилно моторно масло:

  • За зимна употреба.

Автомобилното моторното масло има нисък вискозитет. Това е най-добрият вариант за работа на двигателя през зимата.

  • За летния период.

Най-доброто автомобилно моторно масло в тази категория показва добър потенциал при високи температури. Важен нюанс: студените стартове не са възможни при температури под 0°C.

Предимства на онлайн купуването на автомобилни масла
Към началото