Ползата от закупуването на механични пътеки за бягане

Ползата от закупуването на механични пътеки за бягане

Ползата от закупуването на механични пътеки за бягане. Инсталирана в „подобрените“ бягащи пътеки, магнитната спирачка помага да се изравни най-същественият недостатък на механиката – да се увеличи плавността на карането, така че тренировката на бягащата пътека да е по-удобна.

Ползата от закупуването на механични пътеки за бягане

Но дали гладкостта е единственото предимство на спортните симулатори с магнит пред най-простите? Не.

Други предимства включват:

  • -„Спирачната система“ на бягащата пътека практически не се износва;
  • -Безшумността на работата на спортното устройство е очевидна;
  • -Компактността на спортния уред е очевиден плюс;

Възможността да практикувате там, където няма 220V, не може да бъде отхвърлена.

И недостатъците са:

  • -Броят на възможностите (при липса на електроника като такава) е голям, по-скоро малък;
  • -Натоварването трудно се регулира;
  • -Между скоростта и умората на бегача, уви, можете да поставите знак за равенство.

Други видове бягащи пътеки

Съвсем очевидно е как бягащите пътеки се различават по вид конструкция.

Но дали само магнитни, механични и електрически пътеки могат да бъдат разграничени и характеризирани в общата галактика от бягащи пътеки? Разбира се, че не.

Сгъваеми бягащи пътеки

Разликата между този тип бягащи пътеки е перфектното им съвпадение с реалностите на тези хора, които живеят в малък апартамент или дори имат само стая на свое разположение. Вие сами ще се убедите, че: ако желаете, можем да вземем агрегат, който изобщо няма да бъде обременителен и няма да заема много място във Вашия апартамент.

Сгъваемите бягащи пътеки са не само най-простите, но и електрически, чиято функционалност ще Ви позволи да реализирате всякакви видове идеи (като загуба на тегло, развитие на скорост – от 14 до 25 км /ч. – Както и повишаване на степента на ефективността и на издръжливостта).

Рехабилитационни пътеки за бягане

Целта на тези бягащи пътеки е да помогнат за възстановяване след нараняване или остра дисфункция на кръвоносната система. Първоначалната скорост на тези спортни уреди е минимална, което прави класовете възможни за възрастни хора или за тези, чиито физически способности са временно ограничени поради нараняване. Бягащото (в този случай е по-добре да се каже „стъпателно“) платно е разположено на минимална височина от пода. В присъствието на широки странични релси, които ще Ви помогнат да се чувствате по-уверени по време на тренировка. И, разбира се, има задължителен бутон за аварийно спиране (както и ключ за безопасност, който е прикрепен към облеклото и позволява спиране на тренировъчния процес, ако човек почувства, че има нужда да спре).

Ползата от закупуването на механични пътеки за бягане
Към началото