Нашият съвет е тайна ключалка срещу кражба на кола

тайна ключалка срещу кражба на кола

Нашият съвет е тайна ключалка срещу кражба на кола. За да подобрите защитата на автомобила, инсталирайте допълнителен, нестандартен имобилайзер.

Ако има второ устройство, водачът трябва да носи само друг ключодържател за активиране (деактивиране). Повишено ниво на защита ще осигури имобилайзера. Той ще идентифицира собственика на автомобила чрез ПИН код, който се въвежда със стандартни бутони.

Неоригинални конектори на контролния блок

Крадецът, след като е отворил капака на колата, получавайки достъп до ECU, ще се опита да замени устройството със собствения си. Този сценарий може да бъде предотвратен.

Съвет срещу кражби на коли. Скриване на възела в специален сейф, но има по-прост, по-гениален начин – замяна на стандартните интерфейси с нестандартни. Крадецът няма да може да се свърже с последния. Всеки компютърен конектор ще свърши работа. Основното нещо е да вземете адаптера със себе си, когато трябва да закарате колата в сервиз.

Нашият съвет е тайна ключалка срещу кражба на кола

Надеждна защита срещу кражба на автомобил ще бъде осигурена от електронни „тайници“. Те са вградени в кабелните снопове на ECU или захранващата верига на горивната помпа. Целта на устройството е да прекъсне веригата, което ще направи невъзможно стартирането на двигателя.

Собственикът на автомобила, преди да запали двигателя, натиска инсталирания таен бутон, прилага магнитен ключ и въвежда код, измислен лично и посочен при инсталиране на устройството. Ако това не бъде направено, опитът за включване на запалването ще блокира устройствата, отговорни за управлението на автомобила.

Борба с крадците на кодове

Кодовият грайфер е устройство, способно да прихваща сигнал от системата за сигурност на автомобила и да го възпроизвежда по искане на крадеца. Те предотвратяват кражби с помощта на устройство за захващане на кодове чрез инсталиране на сложна охранителна аларма със сигурно защитен диалогов код.

Съвет срещу кражби на коли: Дори обикновена китайска алармена система с алгоритъм, който не е познат на грабителите на кодове, ще Ви помогне и може да спре крадците. Вероятността от кражба на автомобил ще бъде намалена и от функцията за автоматична защита, която не изисква натискане на бутон, която е внедрена в много съвременни автомобили.

Намери помощ тук за предпазване на колата от крадци.

Нашият съвет е тайна ключалка срещу кражба на кола
Към началото