Намерете още идеи за коледно парти

Намерете още идеи за коледно парти

Намерете още идеи за коледно парти. Намерете подходящите дати и място за предстоящото Ви коледно парти. Как точно е добре да потърсим подходящи дати и места за едно незабравимо коледно парти. В случай, че решите да направите коледното Ви парти в собствено помещение,  можете свободно да изберете датата. И май петъците през декември са особено добри като ден. Как мислите?

Намерете още идеи за коледно парти

Ако решите да организирате, например, тайна вечеря или парти в хижа, тогава изборът на дата и място вече е предварително определен от доставчиците. Препоръчително е да започнете да правите своята резервация възможно най-рано.

Поканване и интервюиране на гости за коледно парти. Вероятно вече имате някаква обща представа колко хора, които сте поканили, ще присъстват на Вашето коледно парти. Въпреки това, преди да започнете да планирате детайлите, трябва отново да проверите готовността на гостите. Например, можете да вградите връзка към онлайн анкета във Вашата покана. В допълнение към предпочитанията за дата на събитието, можете да поискате от Вашите колеги изрично да посочат, например, дали ще присъстват на събитието с партньор или сами, дали имат нужда от нощувка и дали предпочитат веганска, вегетарианска безглутенова или обща храна. Всичко това е важно, защото дава яснота и спокойствие за едно добре организирано коледно парти.

Подробности за планиране на новогодишното парти

След като разберете кога, къде и как ще отпразнувате празника със служителите си, трябва да уточните подробностите около новогодишното парти. Храна и напитки за коледното Ви парти. Може би най-важният аспект на новогодишното парти е кетърингът за гостите.

Подбраните напитки и вкусното меню често са половината от успеха и ключът към доброто настроение и удовлетворението на гостите. Дори при сравнително малък бюджет имате няколко възможности. Посетете заедно ресторант, наемете кетъринг за бюфет или поръчайте камион за храна, за да осигурите на колегите си вкусна храна на място. В зависимост от големината на екипа Ви и оборудването на помещението може да си струва сами да приготвите съвместна коледна трапеза. В това има нещо забавно и свързващо.

Намерете още идеи за коледно парти
Към началото