Каква е тази добавка НадАспин за отлично здраве?

Каква е тази добавка НадАспин за отлично здраве?

Каква е тази добавка НадАспин за отлично здраве? Какви съвети дават експертите за подобряване на кръвообращението и каква е тази добавка НатАспин, която може да стане Ваш добър съюзник за отлично здраве?

  • Регулирайте приема на кофеин
  • Ограничете приема на сол
  • Избягвайте тежки стресови ситуации
  • Размърдай се
  • Преразгледайте диетата си
  • Откажете пушенето
  • Избягвайте твърд алкохол

Продуктът НатАспин съдържа в себе си ензим- натокиназа, който притежава положителен ефект върху кръвообращението и коагулацията на кръвта. Той спомага за намаляване на вероятността от образуване на тромби.

Каква е тази добавка НадАспин за отлично здраве?

Ето пет здравословни храни, които могат да подобрят кръвообращението и следователно цялостното здраве.

Поглезете се с шоколад

Но знаете ли, че малко количество качествен черен шоколад (с най-малко 70% какао) може да помогне за подобряване на кръвообращението по естествен път?

Яжте ядки

Яденето на различни сортове ядки е чудесен начин да поддържате кръвообращението си на оптимално ниво. Природата е дарила тези плодове с висока концентрация на хранителни вещества, които могат да подобрят тази функция. Те са много полезни, защото съдържат L-аргинин. Тази аминокиселина действа релаксиращо на кръвоносните съдове и повишава притока на кръв. Фъстъците и бадемите са най-богатите източници на този елемент.

Яжте плодове и диня

Можете да подобрите кръвообращението, като включите определени плодове в диетата си.Също и добавката НатАспин. Научете повече за нея. НатАспин е много добра комбинация на натокиназа и хидрокситирозол. Не забравяйте да добавите цитрусови плодове към менюто. Те са богати на витамин С, който значително подобрява кръвообращението. Редовната консумация на тези вкусни плодове ще направи стените на кръвоносните съдове по-здрави, по-еластични. Динята също трябва да намери място на трапезата ви, но само в сезона на дините. Той е богат на ликопен, мощен антиоксидант, който е свързан с кръвообращението.

Билки и подправки

Някои от най-често консумираните подправки, като черен пипер и червен пипер, са чудесни за подобряване на кръвообращението. Употребата им повишава здравината на капилярите и артериите. Добавяйте ги по-често към ястия, ако няма директни противопоказания за редица заболявания. Растението Гинко Билоба е известно със способността си да подобрява паметта, но има и положителен ефект върху кръвообращението чрез укрепване на кръвоносните съдове. Консумира се под формата на чай или хранителни добавки. Други подправки, които помагат за подобряване на кръвообращението, са чесънът и джинджифилът.

Зелен чай

Тайната на доброто здраве на японците се крие не само в националната им храна, но и в зеления чай. На ден пият около 700 мл от напитката. Чаят е богат на антиоксиданти, които подпомагат здравето и подобряват кръвообращението. По-специално, зеленият чай помага за подобряване на функционирането на ендотелните клетки, което предотвратява съдовото стареене и запушването на артериите. Препоръчително е да се консумират 2 чаши зелен чай на ден.

Каква е тази добавка НадАспин за отлично здраве?
Към началото