Идеи за декорация на хол с картини

Идеи за декорация на хол с картини

Идеи за декорация на хол с картини. Нека вашето изкуство разкаже история. Разказването на истории с изкуство в дизайна е жизненоважно. Само красивите неща не са достатъчни. Вашата история е една от най-важните съставки на дизайна и животът ви трябва да има основен резонанс във вашия интериор.

Домът може да ни помогне да бъдем човека, който искаме да бъдем – да утвърдим тази личност. Някои може да направят това чрез часовника, който носят, или колата, която карат, но за повечето изкуството, което се показва в дома, може да придаде контури на личността.

Идеи за декорация на хол с картини

Струва си да се отбележи, че изкуството се предлага в много форми – не само картини, които да бъдат окачени на стената в хола. За една наистина уникална колекция от любими неща си струва да отидете много по-далеч, за да намерите специален начин да ги покажете.

Добавете интерес със стена на галерия

Увеличете максимално въздействието на любимите си изображения със стена от картини. Подгответе своя собствена идея за стена на галерия, като окачите картини заедно като група или клъстер. Решете кои картини ще закотвят схемата, след което вземете вашите декорации от тях. В дома на Елизабет Хей интериорният дизайнер използва комбинация от наследени реликви, произведения на изкуството, събрани от нейните пътувания, и свои собствени произведения, за да създаде уникален външен вид. В края на краищата, вашите идеи за изкуство в хола трябва да са визуално приятни за вас.

Използвайте картината, за да определите цветовете на хола

Една голяма картина може да закотви цветовата палитра за голяма част от стаята. Стенните нюанси трябва да препращат към картината, без да я имитират. Често срещано погрешно схващане е необходимостта цветовете да съответстват точно на произведение на изкуството, за да се работи с него. Вместо това се вдъхновете от картината.

Как да избера картина за хола

Изборът на картина за всекидневна е въпрос на личен вкус. Но един сегмент от съвети от експертите ще ви насочи добре по пътя към подреждането на вашата мечтана всекидневна.

Колекцията от картини трябва да бъде продължение на вашата личност, както и интериорът. Трябва да носи радост –животът с изкуство прави хората по-щастливи.

Колекция от картини може да бъде изградена в продължение на няколко години от много места, от панаири на изкуството или намиране на галерии и дилъри, които познават вашите вкусове. Препоръчваме да посетите местни художествени галерии и панаири, които се фокусират върху представянето на доста неизвестни художници. Това е фантастичен начин да видите нещата лично и дори организира посещения в ателиета на художници.

Идеи за декорация на хол с картини
Към началото