Аксесоари за батут

Аксесоари за батут

Поддържайте своя батут толкова еластичен и здрав, колкото първия ден, когато го сглобихте, и открийте нашите основни аксесоари за батут! Ако искате да замените защитната си мрежа, да освежите своя батут с нова постелка за скачане или да инвестирате в защитно покритие, можете да намерите резервните части за батут, от които се нуждаете дори и онлайн.

След години на ежедневно скачане, преобръщане и безкрайни игри с въображение е възможно да забележите известно износване. Батутите са изложени на атмосферни влияния и искате вие ​​да се възползвате максимално от тях, така че е напълно нормално да се наложи да обновявате своя батут. Нова предпазна мрежа или постелка ще подобри безопасността на вашия батут и ще направи бъдещите Ви изживявания при скачане още по-добри.

Нашият съвет за аксесоари за батут

Безопасността е приоритет номер едно, когато става дума за батути. Ако разполагате с всички предпазни аксесоари, можете да гледате или да се присъедините към децата си на батута с пълно спокойствие. Други елементи като реактивна постелка за скачане ще направят използването на вашия батут по-забавно и ще Ви позволят да скачате по-високо!

Естетически, батутите са модерни играчки на открито, които изглеждат най-добре, когато ги купувате чисто нови. Вместо да гледате повреден батут, запазете елегантните му черти, като замените синьото, пружинно покритие или прътовете на предпазната мрежа.

Батутите са вечни играчки и ще се използват от вашето семейство години наред. Имайки това предвид, струва си да ги поддържате в добро състояние.

Аксесоари за безопасност

  • Предпазна мрежа

Вашата предпазна мрежа е там, за да улови и защити децата Ви от случайни падания и безобидни игри. От решаващо значение е да имате мрежа, която е напълно непокътната и не е повредена по никакъв начин. Нашата резервна предпазна мрежа е изработена от полиетилен и има много стегната мрежа. Невъзможно е да хванете или прищипете малки пръсти в мрежата. Ярко оцветен цип Ви улеснява да идентифицирате изхода в случай на спешност. Това е висококачествена мрежа и лесно можете да замените старата.

  • Предпазна подложка

Защитната подложка, която предпазва пружините по обиколката на вашия батут, е жизненоважна. Той ви предпазва от нараняване, като предотвратява контакта между вас и здравите, галванизирани стоманени пружини под него. Външната част на нашата подложка за батут е изработена от PVC, а долната страна е от полиетилен. Този материал позволява на пружините да се движат лесно и е по-малко вероятно да повредят защитната подложка. Смяната на вашия пружинен капак е лесна с помощта на еластичните ленти.

  • Комплект за закепване

Важно е правилно да закрепите играчки на открито като батути, градински люлки и пързалки. Силните ветрове и подскачанията могат да накарат вашия батут да се измести или наклони. Нашият комплект за закрепване на батут Ви позволява да закрепите основата на вашия батут с помощта на 4 колчета и 4 ленти. След като закрепите батута си към земята, можете да подскачате, да се преобръщате, да скачате и да скачате колкото искате, като батутът не трябва да помръдва.

  • Стълба за батут

Наличието на стълба, прикрепена към вашия батут, ще осигури по-безопасен начин за децата да слизат и да се качват на батута. В същото време предоставя забавно предизвикателство за малки деца. Ако искате да изградите тяхното самочувствие при катерене, нашите катерушки са чудесен начин да ги насърчите да се доверят на собствените си крака. Повечето стълби за батут се предлагат в няколко различни размера, за да се адаптира към височината на аксесоари за батут. Изработен е от здрава стомана и лесно се закрепва към вашия батут с помощта на куките.

  • Влагоизолация

Когато вашият батут не се използва през зимата или ако сте на почивка, той може да бъде изложен на обилни валежи или силни пориви на вятъра. Защитното покритие е достъпна и ефективна превантивна мярка.

  • Защитно покривало

Защитното покривало гарантирано ще предпази вашата постелка за батут и пружинна подложка от вредното влияние на времето. Той е устойчив на ултравиолетови лъчи и има дренажни отвори за предотвратяване на натрупването на дъждовна вода. Избягвайте да почиствате праха и листата, като покривате батута си, когато не се използва. Нашето покритие е съвместимо с всички батути, но не забравяйте да проверите диаметъра на вашия батут, преди да го поръчате!

Играчките на открито осигуряват идеалното извинение за прекарване на времето на открито. Вашите деца могат да дишат чист въздух, докато играят любимите си игри. Да се ​​люлеете на люлката, да се движите в електрическа кола или да се плъзгате по хлъзгава пързалка, безгрижно, са едни от най-добрите подаръци, които можете да дадете на децата си.

Градината трябва да бъде място както за приключения, така и за почивка. Батутът е лесен начин да се уверите, че вашите деца се възползват максимално от времето си навън, без да се налага да правите редовна подготовка. Готов е за работа, когато и Вие сте!

Аксесоари за батут
Към началото